måndag 30 januari 2012

Att bara vara.

Det är måndag eftermiddag och jag sitter på en stol i köket, jag lyssnar på Äntligen på väg med Håkan Hellström, blundar och låter Herren påminna om att Han älskar mig. Jag gör ju typ ingenting, bara sitter, andas, njuter, lyssnar och ändå bara öser Gud av sin kärlek över mig! Jag är så tacksam! Undrar hur många som får veta av hur underbart det är att bara vara i Gud och låta sig älskas av honom. Nu när jag tänker på saken så är det nog en av de bästa sakerna jag vet. Ah! Gud alltså, Han är så god och så full av kärlek!

måndag 9 januari 2012

Nytt år.

Det känns spännande med ett nytt år tycker jag. Man vet liksom inte vad det kommer att innebära riktigt. Oavsett om man har planer eller inte så vet man inte riktigt vad som kommer att hända. Ibland planerar man grejer som inte blir av och ibland händer sånt man absolut inte hade någon aning om. Ibland oroar man sig en massa för saker som löser sig i slutändan ändå och ibland händer hemska saker plötsligt utan att man hunnit förbereda sig alls på det. Och ibland blir man glatt överaskad över något man absolut inte hade väntat sig händer.

Oavsett allt det där så är det så fantastiskt skönt och befriande att få lära sig att lita på att Gud alltid är i det som sker. Att han alltid är med och när jag bjuder in honom i mitt liv så vill han ta en ännu mer aktiv del i det och leda mitt liv på det sätt han vet är allra bäst, både för mig och för andra.
Ju fler år jag lever desto fler erfarenheter gör jag av att Gud verkligen håller allt i sin hand och att jag och mitt lilla liv faktiskt ryms i den. Han är så god och det är så gott att få tillhöra honom.

tisdag 3 januari 2012

Nyårsläger...check!

Nyårsläger i Halmstad: check!
Det blev så mycket bättre än jag planerat och tänkt.
Lite som det är med Gud; Han är alltid mycket mer än vad jag från början räknar med och tänker. Det är skönt att Han är större än min egna tankar och föreställningar om honom. Det är skönt att det är Han som håller fast i mig först och främst och inte jag i honom. Det är skönt att han lovat att vara med varje dag, alltid och jämt. Och jag är så tacksam för att Han har så himla mycket makt även om både jag och andra verkar ha svårt för att förstå och inse det. Mest av allt är jag glad och lycklig över att Han älskar mig så djupt och innerligt, för den jag är, och för att Han vill fylla mig ännu mer med kärlek så att det för förändra och förvandla mitt eget liv och så att jag kan få vara med om att låta den kärleken få flöda över till andra.
Gud alltså, jag tänker inte släppa taget om Dig!!