fredag 4 november 2011

Typiskt asdåligt relationstips.

Råkar av en händelse se en reklamannons på min hotmail:

Är du gift eller har ett fast förhållande?

Gör livet levande
- Inled en affär idag!

Det här är vad jag skulle säga ett typiskt ASDÅLIGT tips till hur man ska styra upp ett förhållande som kanske inte är så bra som det borde eller kunde vara. Det hade lika gärna kunnat stå: ”Är du gift eller har ett fast förhållande? Gör det hemskaste du kan mot din partner så kommer ert förhållandet säkert bli bättre än någonsin! (Dom flesta människor brukar nämligen gilla att ens partner är otrogen.)”

Jag brinner av!! Ärligt talat! Det är så fruktansvärt egoistiskt och kärlekslöst och ändå så framställs det på den här dejtingsajtens hemsida som något jättebra och positivt. Det är det mest puckade tipset jag någonsin hört om hur man hanterar ett relationsproblem! Har man ett problem i sitt förhållande så pratar man ärligt om det och så lyssnar man på varandra och så försöker man förstå den andre och så säger man förlåt om det behövs och så ber man tillsammans att Gud ska hjälpa med att kunna älska varandra ännu mer. 
Antingen går det lätt att lösa eller så tar det tid, men vad man definitivt inte gör är att gå in på någon nedra sajt som erbjuder otrohet rakt upp och ner som något toppenbotemedel mot en svår och sårad relation, för det kommer garanterat inte (vilket vem som helst som har hjärna ju fattar) att hjälpa den relation man redan är i att bli bättre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar